Cada siman e chef nan participando mester a mustra nan expertisio den cushina trahando diferente plato di aperitivo y dessert. Pa e anochi final e chef nan mester scoge un plato principal cu ta cuadra cu nan tema di anochi. Esaki lo consisti di lo siguiente:
• Dane Berkel cu su plato Fish Creole
• Josmar Kock cu su plato Fish Beurre Blanc
• Jean-Claude Werleman cu su plato Chicken Saltin Bocca
• Yesman Amaya cu su plato Sweet Chicken
• Derrick Bislick cu su plato Seafood Trio
Tur plato mester conten'e productonan Splenda y Anchor, cu ta e patrocinadornan principal di The Next Chef Competition.
Splenda, un "sweetener" deriva di sucu, ta wordo uza como un substituto di sucu. E no ta solamente pa pacient diabetico pero tambe pa esun cu kier tene peso controla, ya cu Splenda tin cero caloria.
E compania Vibration PR Company lo duna un premio na e chef cu a destaca mas cu su tema di anochi. E premio lo ensera atende y dirigi un evento cu Vibration PR Company ta organiza.
E anochi aki lo ta uno hopi exitante, tanto pa e chef nan participando como tur otro cu a yuda den organiza e programa, manera juffrouw nan di EPI Vanessa Loefstop y Zahaira Kelly cu a ofrece e cushina di e scol pa e competencia. Sin duda algun hopi lo ta cu nervio pero tambe exita pa por logra e meta final cu ta pa bira e Next Chef.
No comments:
Post a Comment